QUIXX – marknadsledande inom DIY-produkter för restaurering av bilens alla ytor

QUIXX produkter är utformade och tillverkade av ett tyskt företag som heter EVI GmbH. Från början fokuserade E.V.I. GmbH på sitt kunnande i ”ytteknologi” och definierade detta som sitt kärnområde. Sedan dess har denna kompetens systematiskt och kontinuerligt utvecklas och nu innefattar hela sortimentet produkter för att restaurera alla bilens ytor till nyskick. Här kan du beställa våra Quixx produkter!

 

QUIXX 2-stegs Repborttagning för små, medelstora och djupa repor på lacken – den globala #1

Oavsett hur försiktig man är kan repor inte förhindras. QUIXX är den första Scratch Removern för färger som har uppnått TÜV kvalitetsstämpel för bevisad effektivitet. QUIXX Paint Scratch Remover har också klarat särskilt stränga test och standarder för DEKRA testprogram och uppnått betyget ”mycket bra”.

 

QUIXX Strålkastarbehandling – Polish + Försegling

Genom att använda QUIXX Strålkastarbehandlingskit blir matta och gulnade strålkastare återställda som nya igen. Satsen innehåller allt som krävs för ett professionellt resultat.

Det sparar ett dyrt verkstadsbesök eller tom en dyr ersättningstrålkastare.

 

QUIXX Akryl Scratch Remover tar bort repor från akryl och Plexiglas® ytor

Akryl eller Plexiglas® … många föremål i dagligt bruk är tillverkade av dessa. Tyvärr är dessa material är mycket benägna att skrapas och få repor. En snabb och enkel åtgärd är att använda QUIXX Akryl Scratch Remover, bevisad miljontals gånger! Den unika effektiviteten i QUIXX Acryl Scratch Remover har bekräftats av ett TÜV certifikat och återspeglas också i de många priser som vunnits i internationell fackpress.