30 ÅRS ERFARENHET

Ferdfelt har sedan 30 år en betydande ställning som leverantör till den svenska och skandinaviska fordonsbranschen. Genom att erbjuda kompetens och resurser mellan tillverkare, återförsäljare och slutkund skapas mervärden för alla parter. Våra varumärken och vårt sortiment tillsammans med kunskap, marknadsstöd, logistik och en hög servicenivå gör oss till en naturlig samarbetspartner inom fordonsindustrin samt för alla som handlar med fordon, tillbehör och reservdelar.

VÅR SUPPORT TILL DIG

Det räcker inte att ha högkvalitativa produkter för att vara en bra leverantör. Att vi idag har en betydande position beror till stor del på att vi har detaljerad kunskap om hur vi kan stödja våra kunder i deras dagliga verksamhet. Vi har effektiva beställningsrutiner, ett rikt utbud av produktinformation, fungerande logistiklösningar, kvalificerad tekniksupport m.m.

MÅNGA PRODUKTER FRÅN SAMMA LEVERANTÖR

Med en leverantör som kan leverera både basprodukter och produkter som bara efterfrågas då och då, blir din administration enklare och du sparar både tid och pengar.

VÅR INTEGRITETSPOLICY

Enligt den nya dataskyddsförordningen har vi anpassat våra rutiner till GDPR.
Vi skickar fakturor till Er via mail och om ni önskar uppdatera eller ta bort person/kontakt information ur våra system ber vi Er återkomma till oss på kundkontakt@ferdfelt.se

Marknadsföring

Som kund till oss får du tillgång till säljfrämjande hjälpmedel i form av t.ex. butiksmaterial, broschyrer och demoutrustningar. Genom annonsering ökar vi allmänhetens kännedom om våra produkter och håller intresset på topp med attraktiva kampanjer.

Logistik

Vi vet vilka leveranskrav en bildelsgrossist har, och vårt välutbyggda distributionsnät borgar för att dina varor kommer fram i tid. Vi når hela Sverige med våra leveranser.

Support

När nöden är som störst är hjälpen bara ett telefonsamtal bort. Ring Supporten på 08-749 35 50, och låt våra kunniga medarbetare hjälpa dig. När det gäller monteringsanvisningar, är vår ambition är att kunna erbjuda bilspecifika instruktioner till de flesta bilmodellerna.

Produktutbildning

Våra produktspecialister genomför olika typer av utbildningar. Kurserna genomförs antingen på plats hos kunden eller i våra egna lokaler i Stockholm.