HOLTS – En global ledare inom bilvård

Beställ Holts här

Sedan Douglas Holt först började sälja bildelar 1919, har bolaget varit engagerad att hjälpa motorister att underhålla sina bilar. Som ett brittiskt företag som utvecklar, testar och tillverkar produkter i Storbritannien för att exportera hela världen, stolta över sitt arv och position inom bilindustrin.

Under årens lopp har vi lyssnat på mekaniker och yrkesverksamma samt konsumenter och är ständigt nyskapande för att säkerställa att våra produkter uppfyller behoven på moderna bilar. Vi har också byggt upp en familj på 4 varumärken – Holts, Prestone, Simoniz och Redex – som erbjuder högkvalitativa produkter som bränsletillsatser, bilvård, underhåll och reparationer. Med denna familj på plats, beslutades att det var dags att uppdatera logotypen för att spegla denna historia och där vi är nu.

Den nya designen låter oss visa det stolta brittiska arvet och låter dig veta att Holts har varit här sedan 1919 och är fortfarande driver framåt – alltid med drivet att förnya sig, leta efter nya sätt att hjälpa dig att se efter din bil och täppa luckor på marknaden, vare sig det är i Storbritannien eller i någon av de många globala platser Holts är verksamma i.

Holts Radweld

Ånga från din radiator behöver inte förstöra din dag eller kosta en förmögenhet att reparera. Häll bara i Radweld och dess avancerade formula kommer att söka läckor i kylaren och täta dem permanent. Radweld är lämplig för alla bilar och kan blandas med all kylvätska/frostskyddsmedel.

Du behöver inte någon särskild förberedelse för att använda Radweld, det finns ingen anledning att dränera eller spola kylsystemet. Bara häll i – det kan inte bli enklare. Radweld arbetar sedan sin väg genom systemet för att söka efter läckor, utan att skada eller sätta igen systemet. Radweld förhindrar även framtida läckor.

Holts Wondarweld

WONDARWELD är en verkande och pålitlig reparationsprodukt för användning i motorblocket och topplockspackning i kylsystemet. Extrema läckor i topplockspackningar och motorblock kan vara dyrt att reparera, men med rätt kompetens, löser WONDARWELD problemet.

Du kan lita på WONDARWELD för att täta läckor på ett säkert sätt utan att orsaka skada eller igensättning av systemet och är lämplig för stål-, aluminium- och järn motorer.

Holts Radweld Plus

Radweld Plus permanent reparationslösning för läckage i motorns kylsystem som är enkel att använda. Det fungerar genom ditt system för att snabbt täta läckor i:

  • Radiatorer
  • Motorblock
  • Topplock
  • Slangar

Radweld Plus kan användas hemma och är enkel att använda, det finns ingen anledning att spola eller tömma systemet. Häll bara i och låt Radweld Plus att lokalisera och täta läckorna.

Radweld Plus är lämplig för alla fordon och är lätt att använda, bara häll i och det är klart. Den reparerar läckor och ger ett rostskydd snabbt utan behov av att dränera eller spola och orsakar ingen igensättning eller skadliga effekter. Behandlar upp till 21 liter.

 

Holts Brake Cleaner

Holts Brake Cleaner är en av våra mest populära professionella produkter som kan användas i garaget eller reparationer i hemmet. Det är en kraftfull rengörings och avfettningsmedel som kan användas på ett stort antal av metalldelar och ytor inklusive bromsar och kopplingar för att ta bort bromsdamm, rester, fett, smuts och oljiga avlagringar. Den är snabbverkande och snabbtorkande.

Holts Brake Cleaner rengör snabbare och med mindre produkt än konkurrenterna och har den bästa rengöringseffekt jämfört med konkurrerande produkter, vilket ger dig bra valuta för pengarna. Holts Brake Cleaner har en kraftfull 360 graders spray vilket gör att man får tillgång till svåråtkomliga områden snabbt.