PRESTONE – den enda skylarvätska du behöver

Den fungerar garanterat för ALLA bilar, ALLA modeller och kan blandas med ALLA färger av kylvätska - beställ här

Etablerat i USA 1927 och Nummer 1 i USA, har Prestone blivit världsledande när det gäller skydd av bilar under extrema förhållanden. Våra toppanläggningar för forskning och utveckling i Danbury, Connecticut, fortsätter att se till att Prestone är kvar i framkanten av fordonsteknologin.

Prestone All Makes All models Antifreeze/Coolant. Prestone All Makes All Models kylvätska/frostskydd är nummer 1 i USA och är det enda du behöver. Den fungerar garanterat för alla bilar och kan blandas med alla färger av kylvätska. Prestone ger skydd i ytterligheter från -37° C till 129° C.

Den finns både i färdigblandad formel gör det enkelt för dig att fylla på och som koncentrat. 1L flaskorna har en enkel häll pip som garanterar inget spill. Prestone har en unik amerikansk formula, är nummer 1 i USA och en världsledande tillverkare av kylvätska.Prestone finns i storlekarna 1L, 4L, 20L och fat på 209L. Prestone patenterade formula passar garanterat alla bilar och kan tillsättas alla andra kylvätskor/frostskyddsmedel. Prestone används av de flesta OEM globalt.

Prestone kylarvätska koncentrerad

Frysskydd/kylvätska är den idealiska lösningen för att hjälpa din motor att hålla längre. Berikad med den nya patenterade Cor-Guard ™-tekniken förbättrades livslängden.

Prestone förhindrar korrosion och hjälper till att hålla din kylsystem kör mer effektivt. Prestone håller hela kylsystemet, inklusive din kylare och vattenpump, fritt från de skadliga effekterna av utslitna frostskyddsmedel.

Prestone frostskyddsvätska är särskilt utformad för de sofistikerade motorerna i dagens bilar och lätta lastbilar. Används både till bil och lätta lastbilar. Fungerar med valfri färg frostskyddsmedel. Kommer inte upphäva garantin. Upp till 5 år eller 24000 mil av skydd.

Prestone kylarvätska fungerar GARARNTERAT till alla bilar och lätta lastbilar!

Läs Prestones certifikat samt information om tester som genomförs av Dekra.

 

PRESTONE DE-ICER

Spendera mindre tid i kylan med att skrapa is från ditt fönster och låt Prestone göra det hårda arbetet för dig. Spraya på och titta på när isen smälter snabbt. Utvecklat med hjälp av ingenjörsteknik har Prestone avisningsmedel satts på test genom olika steg av våra experter. Det testas under extrema förhållanden så att det fungerar för dig varje dag hela vintern.

Det smälter is ner till -37ᵒC och arbetar på några sekunder, vilket betyder att den är snabbare och mer kraftfull än någon annat avisningsmedel som finns i Storbritannien. Den förhindrar också farlig åter frysning vilket ger dig sinnesfrid att du kan köra säkert och fortsätta med din dag. Finns i aerosol eller sprayflaska.

kylarvätska färdigblandad 50/50

Prestone® 50/50 färdigblandade kylarvätska är det bekvämaste sättet att fylla på bilens kylsystem med överlägset skydd med Prestone frostskyddsmedel. Prestone´s nya Cor-GuardTM  ger en förbättrad och längre livslängd för din frostskyddsvätska och hjälper till att ”föryngra” din bil eller lätta lastbilens, befintliga frostskyddsmedel. Denna färdigblandade lösning ger din bil Cor-GuardTM inhibitor paketet och det patenterade Prestone´s blandningen som förhindrar korrosion och hjälper din motor köra längre.

Använd Prestone för att dagens sofistikerade kylsystem ska fungera effektivt. Används både till bil och lätta lastbilar. Fungerar med valfri färg frostskyddsmedel. Kommer inte upphäva garantin.

Upp till 5 år eller 150.000 miles av skydd.

 

Prestone Cooling System Flush

Med tiden kan rost, kalk, slam och avlagringar byggas upp på insidan av motorns kylsystem, vilket betyder att det inte fungerar effektivt och kan leda till blockerade kanaler. I extrema situationer kan ditt fordon överhettas eller frysa på vintern.

Prestone Cooling System Flush är en enkel lösning som kan användas hemma för att bli av med denna uppbyggnad för att förhindra problem och hjälpa till att förlänga livslängden på din motor.

Experter på Prestone använder teknik och en noggrann testning för att säkerställa att våra produkter ger dig de bästa resultaten, säkert och enkelt hemma. Vår 1L-flaska säkerställer att du har tillräckligt med att spola hela systemet med bara en applikation.

Genom att fylla på Prestone kylvätska / frostskyddsmedel efter att du har spolat systemet får du 10 års garanti för längre livslängd och överlägset skydd mot framtida korrosion.

 

HEAD GASKET & ENGINE BLOCK REPAIR

Prestone Head Gasket & Engine Block Repair kan inte vara enklare att använda. Häll bara i och fixa skadan permanent. Utvecklad av experterna bakom nummer ett kylmedel i USA för användning av professionella mekaniker, Prestone Head Gasket och Engine Block Repair är en avancerad tätning som kan användas hemma för att laga läckor överallt i kylsystemet.

Garanterat kompatibel med alla märken och modeller av fordon, kan Prestone Head Gasket och Engine Block Repair tillsättas till alla färgar av befintliga kylmedel eller frysskydd – och ger vetskapen att du väljer rätt tätningsmedel för din bil. Den kan behandla upp till 14 liter kylvätska och kan användas i små, medelstora och stora kylsystem.

Du behöver inte tömma eller spola systemet först. Den unika amerikanska formulan söker genom hela kylsystemet och åtgärdar läckor inom loppet av några minuter. Det skyddar också mot korrosion och framtida läckor. Viktigt och till skillnad från vissa konkurrenter, formas det inte till gelé och har därför ingen skadlig inverkan på bilen.