VÄRLDENS LEDANDE, OCH STÖRSTA, LEVERANTÖR AV TORKARBLAD

Trico är synonymt med torkarblad. Trico var de första som började tillverka ett modernt torkarsystem år 1917, när bilarna började utrustas med vindrutetorkare. Resultatet blev ett väldigt stort bidrag till vägsäkerheten och banade vägen för en serie innovationer och förbättringar av bilens konstruktion. Som världens ledande torkartillverkare levererar Trico idag över 80 miljoner enheter per år till den globala bilindustrin.
Hitta rätt torkarblad till din bil!

TRICO Exact Fit

TRICO Exact Fit är det kompletta eftermarknadssortimentet. Den ger den ursprungliga fabrikskvaliten och prestandan, oavsett vilken torkarbladstyp som behövs. TRICO Exact Fit sortimentet innehåller standardblad, bygellösa blad och hybridblad, samt ett omfattande sortiment bakruteblad. Alla blad har rätt fäste monterat för enkel och problemfri montering.  TRICO Exact Fit är en riktig fabrik ersättningsprodukt av högsta kvalitet.

Se hur du monterar! 

Beställ dina Trico ExacFit här!

TRICO force

TRICO Force, ™ är ett robust konstruerat torkarblad med en patenterad svepande spoiler som skär genom turbulens orsakat av kraftig vind. Designad med en innovativ aerodesign styr dessa högpresterande torkarblad luftflödet och överför det till maximal kontakt mot vindrutan för en felfri torkning och ger utmärkt sikt i alla körförhållanden.

Se hur du monterar!

Beställ dina Trico Force blad här!

TRICO Ice

 En annan unik innovation från TRICO®. TRICO Ice™ ger maximal torkningsprestanda under de allra svåraste väderförhållanden i vinterkörning. TRICO Ice™ har en speciellt utformad, robust konstruerad, syntetblandning, vilket ger flexibilitet samtidigt som man skyddar kritiska torkarkomponenter från is och snö. Bladen är lätta att montera och erbjuder oöverträffad vinterprestanda i kombination med snygg design.

 Se hur du monterar!

Beställ dina Trico Ice blad här!

TRICO Flex

Teknologin bakom TRICO Flex® har gjort det möjligt att bli ett av de mest mångsidiga torkarbladen på marknaden. Det avancerade, flexibla torkarbladet, Easy Connection® tekniken och Memory Curve Steel ™ möjliggör snabb och enkel ersättning med endast 14 artiklar som täcker upp till 95% av EU: s bilpark. TRICO Flex® idealisk för garage, bensinstationer och försäljningsställen med begränsat utrymme.

Se hur du monterar!

Beställ sina Trico Flex blad här!